Adres
Ringdijk 398
2983 GS Ridderkerk
Tel: 0180 - 410 635
Info@kantoorabri.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag van 09.00 t/m 16.00 uur.

Begeleiding

Startende ondernemers

Een goede start vergroot de slagingskans van een onderneming. Een ondernemingsplan is daarbij essentieel. Uw plannen moeten vooral financieel goed onderbouwd zijn. 

Door onze kennis en ruime ervaring in de begeleiding van startende ondernemers zijn wij in staat om uw plannen uit te werken in een financieel plan. 

Dit financieel plan bestaat o.a. uit een investeringsplan, exploitatiebegroting en een liquiditeitsbegroting. Met een gedegen financieel plan is het eenvoudiger de benodigde kredieten te krijgen.

Staking van de onderneming

Bij staking van de onderneming spelen juridische, fiscale en zeker ook emotionele factoren een rol. Vaak zijn er met staking aanzienlijke bedragen gemoeid. 

Een goede adviseur is daarbij onmisbaar. Wij zetten de juridische en fiscale gevolgen voor u duidelijk op een rijtje, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Doorstart- en reddingsplannen (BBZ)

Mocht u als ondernemer in zwaar weer terecht komen, dan kunt u zeker op ons rekenen. Wij hebben ruime ervaring in het opstellen van doorstart- en reddingsplannen. Bovendien zijn wij specialist als het gaat om de BBZ-regeling (= Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen). 

Dankzij deze regeling hebben vele ondernemers die het financieel moeilijk hadden een duwtje in de rug gekregen en zijn zij in staat geweest hun onderneming weer gezond te maken.